Tomine Mikkeline Eide er en sanger fra Bergen med et vidt spenn, både i sjanger og vokalregister. I dag er hun ute med en ny versjon av «Chelsea Morning», originalt av Joni Mitchell.

Tross den unge sangeren Tomine Mikkeline sin alder, har hun allerede blitt lagt merke til for sitt talent i mange år. Hun har opptredd som solist i Grieghallen ved flere anledninger, blant annet med Bergen Filmharmoniske Orkester, Forsvarets Musikkorps og Ung Symfoni. Hun har også opptrådd under festspillene i Bergen. 

Eide har en stor kjærlighet for Joni Mitchell og har plukket ut sine favoritter fra den kjente sangerens karriere til som hun tolker på kommende album. 

– For fire år siden startet jeg så smått å røre borti Joni Mitchell låtene. Jeg satt en hel helg og lyttet gjennom absolutt alt hun har gitt ut. Det resulterte i 20 låter som igjen ble til de 10 som jeg har spilt inn på albumet som kommer i Februar, forteller Tomine Mikkeline.

Av den lange katalogen til Joni Mitchell er det flere sanger som utmerker seg for Eide, og en av de er Chelsea Morning. Hun forteller med begeistring: 

– En av mine absolutte favoritter er Chelsea Morning. Den skiller seg ut og er leken og ekstremt gøy å synge. Det er en krevende låt å synge da den svinger mellom de mange sangtekniske ferdighetene jeg har jobbet med de siste årene. Det var en av de sangene jeg umiddelbart likte og som jeg visste skulle bli spilt inn.