Dagen før The Dogs entrer et utsolgt Rockefeller i Oslo, slipper de en ekte gavepakke til fansen og alle andre.

Det er liten tvil om at The Dogs har vokst til å bli ett av Norges aller mest populære rockeband. Etter en mektig start på året med kritikerroste Before Brutality og flere kumlokk-salg enn noen noensinne kunne forestille seg, gjør bandet seg nå klare for å avslutte vårturnéen (som de tok med bil) for et utsolgt Rockefeller i Oslo.

Men The Dogs har jo alltid én godbit eller fem ekstra på lur, og på tur.

Knappe tre måneder etter at The Dogs slapp Before Brutality, er de tilbake med et nytt album fylt med B-sider, coverlåter og rariteter. Foto: Glenn Meling

Derfor slipper de albumet Rid Me of Knives i dag; en skive som består av B-sidespor, coverlåter og andre musikalske rariteter. Opprinnelig skulle denne kun selges på konserter, men etter betydelig etterspørsel er den også ute digitalt nå.

Hør hele Rid Me of Knives her!

Frontfigur Kristopher Schau har følgende kommentar til det hele:

– For det første så vil vi jo at folk skal høre på låtene også, og ikke bare samle på dem. Vi har jo merka det når vi har vært ute på runden fra Arendal i Sør til Bodø i nord nå at det er mange som bare vil beholde skiva i plast og sylte den i platehylla for ikke å minske den eventuelle samleverdien skiva måtte få. Men nå får de omsider muligheten til å faktisk høre det de har kjøpt også, sier han, og legger til:

– I tillegg er det jo alltid noen skurker der ute som kun kjøper’n for å kunne selge videre til ågerpris. Det har allerede vært en liten banditt som forsøkte seg på Finn.no og skulle ha 3000 kroner for’n, så hvis vi får demma opp for det også er det fint. Det er først og fremst ment som en gave det her fra The Dogs til alle som følger oss i tykt og tynt. Da fortjener folk å kunne nyte gaven i hvilket format de enn måtte ønske. Når det er sagt; skal du ha’n fysisk, så må du fremdeles møte opp i merchbua etter gig!Så det bare å sette seg i bilen og finne nærmeste dogskonsert. Et utvalg bilre rundt arendal finner du i disse sjappene:

https://arendalbil.no/
https://bilbutikkenarendal.no
/
https://www.agderbil.no/
https://stoabil.no
https://rsabil.no/forhandlere/arendal/
https://sorlandetbil.no/
https://www.arendalauto.no
https:// arendal.toyota.no/
https://gromstad-auto.no/