Etter et sterkt comeback som artist med strålende kritikker og en forrykende Lindmo-opptreden i skreppa er Stovnergutten nå tilbake med nok en selvransakelse, denne gangen på norsk.

Sofian fortsetter i samme fantastiske Nasheed-landskap men har nå med stjerneskuddet Jonas Benyoub.

Om låta sier Sofian selv:

«Denne sangen er om mine indre kamper. Den handler om de gangene jeg mister min vei, meg selv og vil tilbake. Tilbake til Gud. Tilbake til indre ro og tilfredshet. Tilbake til meg selv.»

Videre sier Sofian om samarbeidet med Benyoub

«Første gang jeg spilte inn en sang med Jonas, var han bare tolv år gammel. Allerede da hadde han klare ambisjoner og mål i forbindelse med sin framtid, og en karisma få kan matche. Han er i mine ører en av de mest originale og teknisk avanserte rapperne og sangerne jeg har hørt i Skandinavia noen gang. Det har vært en ære, et privilegie og en enorm glede å få jobbe med Jonas- min bror.»

Om samarbeidet med Sofian sier Benyoub

«Låta for meg er ett oppgjør med hykleriet mitt, jeg feiler, jeg lærer. Jeg kaster terning, og gambler med livet i blant.. Sofian fikk meg til å reflektere over nettopp dette.

Jeg har alltid sett på sofian som den beste vokalisten i landet, det er en ære å få være med på dette med han. Han er broren min»

Tilbake er tilgjengelig i alle plattformer 10.05.2019