Petter Katastrofe sparker i gang sitt siste år som artist med den første låten han og stjerneprodusenten Jesper Borgen gjorde sammen, «Tar en for laget». Låten har ligget i skuffen i mange år, men har nå blitt børstet støv av og polert i 2019-stil.

Tidligere i år annonserte Petter Katastrofe at han avslutter kapittelet som artisten Katastrofe for å fokusere på jobben som låtskriver, produsent og label manager for andre artister. Det siste året avsluttes med omfattende turné, og aller siste konsert blir 18. januar 2020 på et allerede utsolgt Sentrum Scene. Men det blir nok ikke siste gang sangene hans spilles i innleide russebusser og på rølpefester, russen liker fart og partymusikk, noe han har levert mange ganger.

Etter å ha briljert på TV-skjermen i årets sesong av «Hver Gang Vi Møtes» er Petter Katastrofe tilbake for å slippe ny musikk, og sparker i gang sitt siste år som artist med den første låten han og stjerneprodusenten Jesper Borgen gjorde sammen, «Tar en for laget». Låten har ligget i skuffen i mange år, men har nå blitt børstet støv av og polert i 2019-stil. 

Katastrofe er først og fremst folkelige Fredrikstad-far som fyrer opp enhver fest – og gjør hverdagen festlig. Sjuke 200 millioner streams hos Spotify bekrefter populariteten. Det drøye tallet inkluderer Erik og Kriss («Pusterom») og Marcus & Martinus («Elektrisk»), hvor sistnevnte er den mest spilte norskspråklige låten hos både Spotify og YouTube noensinne.

Petter Katastrofe har dessuten vært på VG-lista i 89 uker (!) og spilt på VG-lista-showene flere ganger. Når 29-åringen ikke er på TV, på fest eller i studio og jobber med sine neste låter, så lager og skriver han musikk for flere andre artister. Resten av tiden finner du ham på reisefot, og i fjor hadde Østfold-helten over 70 konserter i hele landet, samt shows i Sverige.