Peder Elias har fått med seg Sval på duetten «Favorite Regret» som er ute fredag 26. april.

Noen ganger gjør man ting man kanskje ikke burde. Ting man angrer på. Men som man allikevel ikke ville vært foruten.
Når det man lærer eller opplever er så stort og viktig, eller bare riktig, at man ikke ville vært den samme personen om man ikke hadde gjort den feilen man gjorde.
Noen ganger kan to rette bli en vrang, så hvorfor kan ikke to vrange bli rett?

Ikke at Peder Elias og Sval på noen måte er vrange. Her er alt så rett som det kan få blitt. 
«Jeg har alltid digget Sval og energien hun utstråler» forklarer Peder Elias «Jeg beundrer henne som musiker og som venn. Hun uttrykker seg med 100% troverdighet i alt hun gjør. Hun balanserer det å være artist og det å være seg selv på en utrolig kul måte.»

Favorite Regret artwork

Sval, for sin del, er like godt kjent som låtskriver som artist og hun har faktisk aldri vært feature – altså sunget på en låt hun ikke har skrevet – før. Ikke har hun gjort duett på denne måten heller.
«Det var gøy å bli med på et sånt prosjekt» forteller Sval «Jeg lærer så mye nytt av å se hvordan andre jobber, og utfordrer meg selv til å gjøre ting jeg kanskje ellers ikke ville gjort.» 
Hvorfor falt valget på Peder Elias og «Favorite Regret»
«Denne låta var så kul! Og Peder er musikkteknisk mye flinkere enn meg, med mange kule ideer jeg ikke hadde tenkt på» fortsetter hun «Jeg er vant til å synge, være i studio og gjøre promo alene, og det har vært veldig gøy å være to, enten vi jobber eller har pause. Vi har samme humor så ofte blir det rett og slett morsommere å være to, uansett hva vi holder på med.»
«Å samarbeide betyr at man må dele prosessen, valgene og resultatet» skyter Peder Elias som elsker fotball, og fotballreferanser, inn «Vi spiller hverandre gode.»
Sval som, i følge Peder Elias har «mad basketball skills», er enig i at det har vært positivt og lærerikt å jobbe sammen. 
«Jeg er en av tre, men Peder har fem søsken. Det forklarer kanskje hvorfor han er så flink til å samarbeide.» smiler hun.

Låten skrev Peder Elias sammen med Bård Bonsaksen og Brandyn Burnette første gang de hadde session sammen. Han forteller at de hang litt og ble kjent, så når de begynte å jobbe kom låta nesten av seg selv.
Og det er ikke bare som låtskriver og selverklært studionerd Peder Elias har lett for det.
«Peder har et hemmelig talent» avslører Sval «Han er helt rå til å lage gifs, du vet sånne klistremerker til å bruke på Snap og Instastory.»
Alt i alt er hun bare full av skryt og kaller trønderen talentfull, målrettet og supersnill. 
Og han på sin side er like rosende tilbake, og fremhever at Sval ikke bare er rågod og veldig veldig kul, men også usedvanlig kunstnerisk. «Artist med stor A.»

På spørsmål om hva som er deres egen «favorite regret» er det vanskelig å få noe ordentlig svar. 
Men spør om noe de IKKE angrer på, så svarer de i munnen på hverandre;
«At jeg lagde Favorite Regret med Sval!»
«At jeg sa ja til å jobbe med Peder Elias!»