Hør låta her:

Det er duket for nok en sommer med Kalas-lydspor når festgarantisten slipper sin brennhete kandidat til årets sommerlåt med «Vacation» fredag førstkommende.

«Det er Vacationtime og sola skinner! Uansett hvor du ønsker å dra hen, så husk at alle er invitert og kjærligheten er den største destinasjonen», sier Freddy selv.

Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har siden 2014 tatt Norge med storm med sine ekstremt populære allsanglåter.

Freddy Kalas har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk, noe han virkelig har fått til med monsterhits som «Pinne for landet», «Jovial» og «Feel Da Rush».

Det positive budskapet i låtene appellerer til både unge og gamle, noe som tydelig vises både på konserter og på strømmelistene.

Låtene til Kalas har passert 250 millioner streams, og mannen har jobbet seg opp til å bli landets mest ettertraktete konsertartister.

Vinteren 2018 bidro Kalas med en låt til den viktige vennskapskampanjen til NRK #BlimE». Et godt budskap kombinert med allsangvennlig musikk har fått barn og ungdom over det ganske land til å danse med.

Fjoråret ble avsluttet med en imponerende #4 plass på Spotify i Sverige og #9 
i Norge med julelåten «Hey Ho» som igjen befestet sin posisjon som en av våre aller kjæreste julelåter i nyere tid.