Den sylskarpe blues-trioen Busk ? Eriksen ? Sjøstrøm presenterer første smakebit fra deres kommende album – «Six Strings Down» er ute nå.

Stig Sjøstrøm, Vidar Busk og Daniel Eriksen utgjør en uslåelig blueskombo. Foto: Grappa Musikkforlag

Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm er Norges kanskje tøffeste blues-combo. Vi snakker to av landets ledende bluesgitarister med trommer i ryggen som serverer hemningsløs boogie, vintage rock ‘n’ roll og dampende blues med mye trøkk og humor.

Den første smakebiten fra det kommende albumet er «Six Strings Down»; en “swampy” versjon av Jimmie Vaughan og Art Nevilles låt med samme navn. Dette er en hyllest til forgangne bluesartister og ikke minst Stevie Ray Vaughan som gikk bort for snart 30 år siden.

Hør «Six Strings Down» her!

Både Hound Dog Taylor og RL Burnside band bestod av to gitarer og et trommesett, som kan lage voldsomt liv i de rette hendene. Busk ? Eriksen ? Sjøstrøm er nettopp det!

Trioen har spilt på kneiper og festivaler fra New Orleans, via Mississippi og til Memphis mange ganger, og musikken deres er dypt forankret i områdets bluestradisjoner, ispedd rock ‘n’ roll og mardi gras-rytmer.