Lewis Capaldi slipper singelen “Pointless” fra hans kommende album Broken By Desire To Be Heavenly Sent. Det har vært litt av en retur for Lewis, som gikk rett til toppen av den britiske singellisten i september med comeback-låten “Forget Me» – hans tredje britiske nummer 1 hit, noe som gjør ham til den femte artisten i år til å gå rett til topps den første uken etter utgivelse. Prestasjonen setter ham i selskap med Harry Styles, Taylor Swift, Dave og Sam Smith.

Olly Murs slipper sitt syvende album Marry Me. Albumet er skrevet til Murs’ kone, og inneholder blant annet den tidligere utgitte låten “Die of a Broken Heart”.

The Beach Boys album, Carl and the Passions – «So Tough»  og Holland, vil bli satt I fokus på Sail On Sailor-1972, et ekspansivt sett med flere nye plater og samlebokser. Settet dokumenterer og dykker dypt inn i bandets transformative og fruktbare periode på starten av 70-tallet.

Quinn XCII varmer opp til albumslipp 27. Januar med utgivelsen av singelen “Let Me Down”. Med på låten har han med seg Chelsea Cutler.

RM fra supergruppen BTS gir ut albumet Indigo, som markerer hans første offisielle soloprosjekt. Som en dagbok forteller Indigo historiene og opplevelsene RM har gått gjennom de siste fire årene siden hans forrige mixtape, mono. Det er et arkiv fra hans ungdommelige år og en ærlig introduksjon av hvem RM virkelig er. Albumet består av 10 låter, i ulike sjangere og med flere omtalte artister, inkludert Erykah Badu og Anderson .Paak.