I dag slipper stjerneskuddet Lil Halima musikkvideo til singelen «Take Me To Your Planet» fra hennes nylig utgitte EP «for the dark days». Videoen er regissert av Lil Halima selv, og det visuelle reflekterer hennes bokstavelige tolkning av tekstens betydning.

Lil Halimas idé bak videoen var å ta teksten på kornet. Låten er skrevet på en måte som gjør at den likeså godt kunne vært skrevet om hvilken som helst annen type kjærlighet, men Lil Halima mente det hun skrev bokstavelig. 

– «Jeg tenkte på alle årene med de lange, kjedelige vintrene i Nord-Norge, og behovet for at noe ekstraordinært skulle skje. Jeg ville at videoen skulle virke veldig normal, men at det skulle skje noe ekstraordinært i en veldig ordinær setting.»– Lil Halima

Med regi for sin egen video måtte Lil Halima ta alle de kreative valgene selv. Dette inkluderte både å skrive manus, og å tenke på besetning – da falt valget lett på hennes egne venner.

– «Jeg har hatt det veldig gøy med denne videoen. Og når det kommer til å regissere sin egen musikkvideo? 10/10 would recommend», forteller Lil Halima.

Se videoen her!

Videoen er produsert av Marion Fransrud fra Citrus, mens DOP og redigering er signert Chris Helberg.

Etter hennes debut i 2018 med EPen «love songs for bad lovers», har det unge multi-talentet Lil Halima jobbet med ny musikk. Hun har utviklet to EPer gjennom i løpet av denne prosessen. «for the dark days» er en konsept-EP som portretterer polar-nettene i Nord-Norge og ble sluppet 22 februar 2019. Lil Halimas entusiasme for musikk har vært en del av henne siden fødselen. Da hennes far dro fra Kenya til Bardu i Nord-Norge i 1995, hadde han bagasjen full av alt fra kenyansk musikk til amerikansk hip hop. Gjennom disse påvirkningene, har hun utviklet den musikalske allsidigheten hun nå så klart demonstrerer i en alder av bare 20. Lil Halimas talent spenner fra sang, låtskriving, piano- og fiolinspilling, helt over til produksjon av visuell art, tidligere vist i hennes selv-malte artworks for utvalgte singler fra debut-EPen hennes. Nå viser hun også frem sitt talent for musikkvideo-regi gjennom videoen til «Take Me To Your Planet».