Gratis musikk og mp3

 

 

Hei.

Her har du en side for gratis nedlastning av musikk og mp3 filer. Du kan laste ned musikken til de artistene du selv velger. Det er Emusic, gir deg 25 gratis sanger. Last ned 25 sanger så kan du fylle på med nye 25 gratis mp3 fra Emusic etterhvert.

Grunnen til at eMusic gir bort gratis musikk er at de har gratiskampanjer gående. Du må registrere kredittkortet ditt, men så snart du har lastet ned det du vil ha så kan du bare avregistrere deg. Da betaler du ingenting. Det er trygt å registere kredittkortet hosdem, de er et anerkjent firma. Og alle de gratis musikkfilene du laster ned er selvsagt i hi fi kvalitet.

 

 

Gratis musikk og mp3 er vel noe alle vil ha. Normalt så er det ikke mulig å laste ned lovlig gratis musikk og mp3 fra internet. Nå har de ovennevte distributørene kampanjer gående som lar alle med et kredittkort laste ned gratis musikk og mp3 filer. Og det beste med det er at du ikke er begrenset til noen spesiell artist eller band. Du velger selv hvilke artister eller band du vil laste ned musikk eller mp3 fra. Og kvaliteten er hi fi kvalitet tvers igjennom. Hi fi mp3 er bra, bedre en de musikkfilene du laster ned ulovlig fra internet. Ulovlige mp3 filer har ofte en langt dårligere lydkvalitet en de du kjøper. De har sjelden hi fi kvalitet i hvertfall. Det er lett å få tak i musikk som ikke har hi fi kvalitet, men det er ikke så gøy å høre på. Mp3 filer og all annen musikk bør høres md den beste kvaliteten, da får du mest ut av musikken også. Firmaene som er nevnt øverst på sida er alle billige musikkselgere så det er ikke mye å tape på å handle der. Uansett er det jo gratis å prøve dem ut. Gratis hi fi mp3 er jo ikke daglig kost.