«Swipe Up» slippes i dag

Hør låta her:

Den festglade Tanaværingen Kevin Boine har på kort tid opparbeidet seg en stor lytterskare i Norge og Sverige. Nå har han fått med seg en av landets største bloggere, Martine Lunde som debuterer som vokalist.

«Jeg begynte å bli fascinert av influencere da jeg skjønte hvor mye makt de hadde og hvor rike de kunne bli på å legge ut sponsede innlegg på sosiale medier.

Det ligger mye jobb bak som folk flest ikke tenker på. Det at du må spise kald mat, for eksempel fordi du må ta så mange bilder av den først er jo skikkelig surt», ler Boine.

Lunde selv er glad for å være med Boine på låta:

«For meg er det er uaktuelt å være den eneste Paradise-deltageren uten sang. Derfor slang jeg meg på Kevin Boine og «Swipe Up», uttaler hun.

Vi har brukt endel tid på å gjøre klar låta. Ideen kom i januar også har vi egentlig bare jobbet med den hver gang vi har hengt sammen i Oslo. Låta hadde bra potensiale så vi ønsket å la den ligge og jobbe med den når det passet seg så den ble helt perfekt,” avslutter Boine.

Om Kevin Boine: 

Med over 40 millioner streams, på sine tidligere singler, har Kevin Boine sikret seg både fans med tatovert autograf og toppet plakaten på festivaler med tusenvis av publikummere rundt omkring i Skandinavia.

Den festglade 25-åringen fra Tana har i det skjulte blitt en av Norges mest streamede norskspråkelige artister.

Om Martine Lunde:

Martine Lunde ble først kjent gjennom sin deltagelse i Paradise Hotel der hun stakk av med seieren. Lunde har opparbeidet seg en status som en av landets mest toneangivende influencere med hjelp av både blogg, Instagramkonto og YouTube-kanal.