Rapperen Kaveh må høsten 2020 møte opp i Oslo tingrett tiltalt for å ha overfalt en NRK-ansatt med slag og spark utenfor NRKs lokaler på Marienlyst. Det er tatt ut tiltale mot rapperen for grov kroppsskade. Tiltalen sier at NRK-profilen ble utsatt for slag og/eller spark, som blant annet førte til brudd i kinnbeinet, dette måtte opereres. Tiltalen sier at voldenskjedde «uten rimelig foranledning».

Hvem er Kaveh

Kaveh Kholardi er født den 10. juli 1994 i Oslo. Han har vokst opp på Grünerløkka sammen med iranske foreldre og en storebror. Han er også musikkprodusent hvor han bruker navnet Platinum K.

Diskografi

Album
Sannheten Sårer (2014)
EP-er
Second Nature: Fire (2017)
Salute (2016)
Hjertet kommer først (2013)
Tiden er din (2012)
Alt eller ingenting (2011)
Singler
«Muhammed Ali» (2017)
«Jeg Har Den» (2016) feat Narko Polo
«Køyeseng» (2016)
«I Skyggen» (2016)
«Hold Kjeft (Remix)» (2015)
«Hakke 10» (2014)
«Medisin» (2014)
«Snufs» (2013), feat OnklP
«En Av Dem» (2013)
«Det Er Greit» (2012)

Kaveh Ahangar & Anjun | Foto Montecruz Foto