Det blir garantert god stemning på Operataket søndag 18. august. Det vil Gyllene Tider, The September When, Timbuktu & Damn og Ina Wroldsen sørge for.

Den årlige konserten – OBOS på Operataket – er en gave til Oslo by, og billettinntektene går uavkortet til gode formål for barn og ungdommer.   

Gyllene Tider, med Per Gessle i spissen, har ikke spilt i Oslo siden 80-tallet. Det legendariske bandet står bak en rekke udødelige hits, og har gjennomført noen av de største turneene i Sverige gjennom tidene. I år legger de ut på en stor avskjedsturné, som altså har Operataket som et av stoppestedene.

Konsertserie

OBOS på Operataket har blitt arrangert med stor suksess de siste tre årene – en hel dag med toppartister til en svært overkommelig pris.

I anledning at OBOS i år fyller 90 år, utvides konseptet også til Stavanger, Bergen og Verdens Ende på Tjøme, før det hele rundes av på Operataket.

Billettene til årets fire konserter vil alle koste 125 kroner, og alt går tilbake som støtte til aktiviteter for barn og unge. Regningen for selve konsertene tar OBOS selv.

Den Norske Opera & Ballett gleder seg til sommerens største arrangement på Operataket.

? Vi gleder oss til nok en folkefest, og setter stor pris på at vår hovedsamarbeidspartner OBOS har mulighet til å gi en så flott konsertopplevelse til byen, sier Trude Angell Stofer ved Den Norske Opera & Ballett.

Tar kulturansvar

Det er livet mellom husene som skaper den gode byen, og gode kulturopplevelser er skapt for å deles med andre. Derfor har vi valgt å selge rimelige billetter til OBOS på Operataket og de andre konsertene vi arrangerer i år. Dette er rett og slett en musikalsk gave til Oslo, og billettinntektene går uavkortet til å skape gode aktiviteter for barn og unge i byen. Vi gleder oss til å motta mange gode søknader, sier sponsorrådgiver Hege Irene Asplund i OBOS. 

I 2018 var det Hellbillies, Odd Nordstoga og Ane Brun som fylte Operataket, og over én million kroner ble fordelt til ulike ideelle tiltak.