Kathrine Haldorsen er i dag ansatt som ny programredaktør i TV 2. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i produksjonsselskapet Mastiff.

– Vi skal satse enda sterkere på det norske innholdet og være tett på livet til folk flest. Ikke minst skal innholdet presenteres på våre digitale flater i årene framover. Derfor er jeg glad for å få en av Norges fremste «programhoder» til TV 2. Kathrine er flink til å bygge lag, og har de beste forutsetninger for å sikre at vi er en god, forutsigbar og alltid fair partner for alle de flinke programskaperne i norsk produksjonsbransje, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2

Kathrine Haldorsen har bred TV- og mediebakgrunn som journalist, vaktsjef, programleder, prosjektleder, utviklingssjef og nå sist administrerende direktør i Mastiff.

– Jeg har hatt verdens beste jobb, men nå er verdens beste jobb også ledig. Jeg maner mine til å tørre å ta sjanser, og til slutt valgte jeg å følge mitt eget råd. Jeg har alltid vært glad i TV 2, et langt og intenst kjærlighetsforhold som startet allerede da TV 2 startet opp i 1992. Nå har jeg vært ute i verden i sju år og synes det var en passe lang separasjon, sier Kathrine Haldorsen.

Hun gleder seg stort til å begynne i TV 2, og er klar på hva som er hennes viktigste oppgave.

– Norsk innhold og god journalistikk er det viktigste fremover, og det norske folk skal få mer av det de er glad i. I tillegg er selvsagt den digitale utviklingen som TV-bransjen står midt oppe i utrolig spennende. Her vil det åpne seg nye og spennende muligheter i tiden som kommer. Alt dette skal jeg kjempe for med alle de flinke folkene som er i TV 2 og ikke minst i programavdelingen, som jeg gleder meg til å lede de neste årene.

– Jeg vet også nå en god del om hvordan det er å være på den andre siden av forhandlingsbordet, så produksjonsbransjen bør føle seg trygg på at TV 2 fremdeles skal være et godt hjem for godt norsk innhold, sier Kathrine Haldorsen.

Haldorsen inngår i TV 2s øverste ledelse og rapporterer til administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes.