Går du med et kunstprosjekt i magen? Fredag 24. mai kan du gå på speed date med en av Kulturrådets saksbehandlere på Tou scene, og få vite alt du trenger om hvordan du søker midler.

På møtet får du fyldig informasjon om Norsk kulturfond, Statens kunstnerstipend, Fond for lyd og bilde og den nye satsingen på kreative næringer. Kulturrådets direktør Kristin Danielsen starter dagen med å snakke om Kulturrådets rolle etter at den nye kulturmeldingen ble behandlet i Stortinget i forrige uke. Møtet arrangeres i samarbeid med Rogaland fylkeskommune, på Tou scene i Stavanger.

I siste runde med tildelinger fra Norsk Kulturfond fikk 24 søkere fra Rogaland totalt 5,5 millioner i støtte. Det største tilskuddet i Rogaland var på 1,2 millioner kroner, og det minste på 30 000. Nær to tredjedeler av de 24 tilskuddene går til musikkrelaterte prosjekter, men også dans, visuell kunst, kunst- og kulturkritikk og litteratur er representert. Ikke overraskende er det søkere fra Stavanger som dominerer, men Haugesund stiller også sterkt, og prosjekter i Karmøy, Randaberg, Sandnes og Suldal er også med på listen. Denne våren fikk også 25 kunstnere i Rogaland stipend fra Statens kunstnerstipend.

Se programmet og avtal en speed date på Kulturrådets nettsider