Ordet “Wifey” er noe som Adam Ezzari direkte ville oversatt til “kona” og er et mye brukt ord til å definere drømmedama, akkurat det som låta handler om. En “ride or die-jente”, som alltid er ved ens side. “Wifey” omtaler Ezzari selv som den låta som han er mest glad i av alle han har skrevet til nå, og vi kan forstå hvorfor. 

«Wifey» følger opp singelen «Læg» som ble sluppet på langfredagen sammen med Jonas Benyoub, og er en latino-trap låt, skikkelig glad og dansete og gir deg masse energi. Produksjonen er laget av produsentteamet 2ndHaf som blant annet produserte det Spellemannsnominerte albumet til Unge Beirut i 2018.

Ezzari forteller:

“Dagen etter konserten min på Parkteateret i oktober, gikk jeg i studio med 2ndHaf. Jeg lagde refrenget til «Wifey» den dagen, men tenkte ikke så mye over låta. Den ble liggende i demomappa frem til januar, da jeg endelig var tilbake i god form.

Fetteren min som bor i Marokko og ikke kan norsk sendte meg en Snapchat der han hørte på låta og fortalte meg hvor bra låta er og at det virkelig er en banger! Det var først da jeg tok den frem igjen og skjønte hvor bra jeg synes den er! En av de låtene jeg er mest fornøyd med og stolt over noen gang”.

“Wifey” blir et garantert soundtrack til sommerens varme netter.

Adam står nå klar med et hyppig releaseløp utover 2019 inkludert et EP-slipp i juni – som musikalsk er en god mix av gate banger og hits!