Hør Happy HER
 

Gla’jenta eMMa er tilbake med en ny sang som det er umulig å ikke synge med på.? «Happy» er en sang som bruser over av glede man kjenner i hele kroppen, og handler om alt som gjør deg glad. Bursdagsfeiring, sommerfugler i magen og sommer hele året. 

eMMa er 10 år gammel og elsker å opptre og underholde. 

eMMa er ei kreativ jente med masse energi, som elsker å leke med slim, tegne, danse og spille inn Tik Toks. 

I eMMas univers er det mye glede og latter. 

eMMas forrige låt «Fått deg på hjernen» fikk et stort publikum av unge jenter og gutter, både i Norge og også i resten av Europa. At refrenget i «HAPPY» er på engelsk, er dermed en liten gave til alle eMMas fans: 

Jeg snakker ofte engelsk på Tik Tok, og det fine med at man kan snakke engelsk er at man kan få venner fra mange andre land som kan forstå hverandre! Jeg håper at mange blir glade av å høre på «Happy», for det er det som er meningen. – eMMa 

eMMa er opptatt av at alle barn skal være snille og greie mot hverandre og har bestemt seg for at det vil hun vise gjennom å lakke klare farger på neglene sine.?Hånden til eMMa har én farge på hver finger som viser verdier som eMMa synes det er viktig at barn og ungdom tenker på og viser frem. 

Og siden jeg elsker farger så har jeg lakket neglene mine i fem fine forskjellige farger. Jeg synes det er kjempefint og så har jeg også lyst til at mange andre skal gjøre det samme i sommer. Fordi jeg har en plan! Hver av fargene betyr nemlig noe. Den grønne betyr: tørre å være tøff, den blå at å være omtenksom, den lilla er for å være modig, den røde for å være kul og den gule for at man er og skal være snill. Så om du vil kan du også farge neglene sånn! -eMMa 

HAPPY er skrevet av Emelie Hollow, André Jensen, Anders Nilsen og produsert av hitmaker Anders Nilsen.? 

eMMa slapp i 2016 låten «Engler i sne» og i 2018 «Fått deg på hjernen», som begge har millioner av avspillinger på YouTube og Spotify. 

Emma Gunnarsen er fra Trofors i Nordland. Der går hun på Grane barne- og ungdomsskole. Hun bor sammen med mammaen og pappaen sin, og de to brødrene Marcus&Martinus.