Endelig kan du høre den splitter nye plata Who else? fra én av Europas aller beste blues-musikere. 

Ventetiden har vært lang, men Bjørn Berge sitt nye album er endelig her! Foto: Kim Edgar Bachel

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnnspillinger, mottatt to Spellemannpriser for sine utgivelser, og reist omkring i store deler av Europa de siste 12 årene. Han har i tillegg besøkt et utall gitar-/jazz-/ rockefestivaler og klubber i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

I dag har han sluppet Who else?, som inneholder ni nye låter, med materiale som i hovedsak er egenkomponert i trioformatet. Dette har ført til at musikken er proppet full av energi og dynamikk, og attpåtil tatt i en ny, spennende retning. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet. Her snakker vi drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.

Med en stemme som grus og knust glass, kombinert med evnen til å blande en myriade ulike musikkstiler med blues og rå rock, har virtuosen Bjørn Berge lagd et album hvor musikken hans er fri.