Adelén skrur opp gradestokken med sin nye låt «Beat», som slippes 26 juli!

Låten er skrevet sammen med Emelie Eriksson (Becky G, Mohombi, Felix Sandman) og Yei Gonzales (Little Mix, Jennifer Lopez, DJ Khaled) i en session som fant sted i Stockholm en fin vårdag i mai.

Det var veldig naturlig å gå all-in-latin på «Beat» når både produsenten og jeg er spansktalende og har en nær relasjon til latin-musikk. Den dagen ville vi bare bringe sommeren til studioet i Stockholm! «Beat» er en straight up reggeaton-låt – Adelén

Med seg på låten har hun fått med seg duoen Kapla y Miky fra Colombia, som i tillegg til sin egen musikk, skriver for andre artister innen sin sjanger som Maluma, Karol G og Feid.

«Beat» handler om å endelig komme seg videre etter et vanskelig brudd; Den handler om følelsen av å våkne en dag der tanken på personen ikke lenger gjør vondt. Man bærer ikke lenger på sorg – og har endelig fått perspektiv på relasjonen. hjertet banker ikke lenger for denne personen, men banker bare for deg selv. – Adelén

Adelén fikk en pangstart på artistkarrieren med listetopperen «Bombo» allerede som 16-åring. Hun har i en ung alder rukket å spille på internasjonale scener, og skapet seg et nettverk langt utenfor Norges landegrenser – noe som gir henne et unikt utgangspunkt som låtskriver og produsent, såvel som artist. Årene som har fulgt har vært intense, utfordrende og lærerike – og gjort Adelén til den selvdrevne, uredde artisten hun er i dag.