Hårtap er noe som mange menn opplever på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Mange opplever dette som svært problematisk og ikke minst veldig flaut. Det mange ikke vet er at dette er et svært vanlig problem, ikke bare blant oss vanlige folk men også hos kjendisene. Nedenfor har vi laget en liste over 10 kjendiser som ifølge flere tabloider bruker tupe eller har fått hjelp med håret.  

Charlie Sheen  

Charlie Sheen som ikke trenger noen introduksjon har blitt observert med og uten hår. Det er usikkert hva slags hjelpemiddel han har på hodet men veldig mye tyder på at Sheen bruker en tupe.  

John Cryer  

Mest kjent for å spille den irriterende broren til Charlie Sheen i “Two and a half men” har på flere talkshow bekreftet at håret hans ble borte for lenge siden. Det er usikker hva som dekker hodet nå men det kan være en parykk eller at han har en mer permanent løsning som hårtransplantasjon.

Nicholas Cage  

Nicholas har blitt observert med både tuper og parykker. I et intervju så hevder han at dette ikke er tilfellet men at han bruker dette gjerne når han spiller inn filmer. Dette er dermed en usikker kandidat. Hvis man ser litt nærmere på bilder så kan man se en klar forskjell på håret fra forskjellige premierer så kan man begynne å lure?! 

John Travolta  

John Travolta er et godt eksempel på en som velger å ikke skjule sine hårtap. Han bruker ikke parykk eller andre midler for å skjule sitt hårtap. Han er åpen om problemet og gir det et ansikt! 

Daniel Craig  

Ja, det stemmer. Selveste James Bond har fått hjelp med sitt hår. Han har åpent slitt med hårtap og har fått hjelp på et eller annet vis. Det er usikkert om det er et hårsystem eller om han bruker parykk.  

Matthew McConaughey 

I starten av sin karriere var Matthew kjent for sitt hår. Derfor ble det full krise hos fansen når håret sakte men sikkert forsvant. Etter litt tid så hadde han plutselig fått den fine manken sin tilbake. Det er usikker hva som har hjulpet han, men det er helt klart at han har fått hjelp fra et hårsystem eller lignende.  

Jude Law 

Jude Law som er kjent fra Sherlock Holmes, Den Talentfulle Ripley og Fabeldyr har mye mer hårvekst nå enn han hadde i 2013. Det er derfor blitt spekulert i om han har fått hjelp med hårtap over de siste årene. Dette er ikke bekreftet men hvis man ser på bilder så vil man se at det er en betydelig endring.  

Robert Pattinson  

Mest kjent fra Twilight-sagaen har åpent fortalt at han har hatt problemer med håret etter overdreven bruk av hårblekning. I tillegg så har han innrømmet at han har bruket tupe under innspillingen av Twilight.  

Hugh Laurie  

Navnet ringer nok kanskje ikke noen bjeller men om vi sier at dette er skuespilleren som spiller Dr. House så skjønner du sikkerhet hvem han er. Han er blitt sett med et skallet hodet og i samme tidsrom observert med fyldig hår. Veldig mye tyder på at han bruker en tupe. I flere intervjuer har dette kommet som et spørsmål men han har avvist alle spørsmålene.